Palvelumme

GC West Kiinteistöiltä löytyy ratkaisuja kiinteistöalan moniin tarpeisiin. Olemme erikoistuneet kiinteistöhuoltoon, pihatöihin, puusepänpalveluihin, lumitöihin, muuttopalveluihin, siirtolavavuokraukseen ja kuljetuksiin sekä nyt myös korkeapainepesuun ja -kasteluun.

Autamme yritystäsi ja kiinteistöäsi rakennusten valvonnassa ja kunnossapidossa. Seuraamme tarkasti kiinteistön eri järjestelmiä ja niiden toimivuutta sekä jatkuvasti että sovituin määräajoin. Käsittelemme päivittäin vastaanotetut virheilmoitukset ja korjaamme ongelmat yleensä jo saman päivän aikana. Katsastusvälit sovitetaan asiakkaiden omien toiveiden mukaan.

GCWest_Fastighet

Palvelemme kiinteistösi valvonnassa ja kunnossapidossa sekä maa-alueiden ja puutarhan hoidossa. Ammattitaitoiset kiinteistöhuoltajamme ovat käytettävissä nopeasti, sopimuksen mukaan, aina kun tarvitset esimerkiksi lumen luontia, hiekoitusta, julkisivun pesua, siivouspalveluita, ruohonleikkuuta tms. Meiltä voit tarvittaessa tilata apua myös jätteiden kuljetukseen.

GCWest_Gårdskarlssysslor

Suoritamme hienopuusepäntöitä ja erilaisia korjauksia. Valmistamme, kokoamme ja rakennamme paikan päällä suuria ja pieniä puusepäntöitä toiveidesi mukaan. Räätälöimme ja toteutamme tilaustyöt tarpeidesi mukaan. Esimerkkejä tällaisista toimeksiannoista ovat mm. ovet, keittiökalusteet, hyllyt ja kaapistot, portaat sekä ikkunarakenteet.

GCWest_Snickeri

Autamme talvikunnossapidossa. Auraamme ja kuljetamme lumen pois. Meillä on pitkä kokemus lumitöistä, myös lumen luonnista katoilta. Kokeneet ammattilaisemme varmistavat aina työskennellessään oman ja kaikkien kiinteistön alueella liikkuvien turvallisuuden. Kuljetamme myös lumikuormat pois varmistaaksemme esteettömän kulun rakennetulla alueella.

GCWest_Snö

Hoidamme puolestasi myös muutot. Tarjoamme luotettavaa ja ammattimaista muuttoapua niin suureen kuin pienempäänkin tarpeeseen. Meiltä löytyy tarvittavaa kalustoa ja ajoneuvoja, joiden avulla pystymme siirtämään ja kuljettamaan suuriakin tavaramääriä. Tarjoamme muuttopalveluita sekä yrityksille että yksityishenkilöille.

GCWest_Flytthjälp

Kun käsitellään esimerkiksi suurempia määriä soraa, kiinteää jätettä ja muita materiaaleja, on suositeltavaa käyttää tarkoitukseen suunniteltuja lavoja ja kontteja. Meiltä löytyy järeämpiäkin siirtolavoja ja kontteja tarpeeseen kuin tarpeeseen niin yksityishenkilöille, taloyhtiöille kuin muillekin yrityksille.

GCWest_Bytesflak

Onko sinulla hanke,
johon etsit tekijää?

GC Westillä on laaja osaaminen ja kokemusta monenlaisista kiinteistöprojekteista.
Tarjoamme erilaisia ratkaisumalleja ja tarvittaessa räätälöimme toteutuksen
juuri sinun toiveidesi mukaan. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää!